.: 14. MOTO SUSRET :.

 

 

 

Prostor održavanja moto susreta je u centru Makarske na predjelu gradske plaže. Blizina grada i plaže garantira dobru zabavu. Kampiranje je osigurano. Od muzičkih grupa zabavljat će Vas DIVLJE JAGODE, OBALA 5, TROSKOT, LA GRANGE TRIBUTE ZZ TOP a u međuvremenu odlična rock muzika našeg DJ-a FakYeah-Anthony. Normalno biti će i nezaobilazne "Ajde-Ajde" plesačice, moto igre, dobre hrane i pive u potocima.

Za moto defile pripremili smo Vam iznaneđenje u vidu odlaska u Drvenik. Tu Vas čeka nešto za prigrist (uglavnom nećete biti gladni) i hladna piva. Obzirom da je Drvenik udaljen od Makarske oko 30-ak kilometara pripremite se na malo duži defile. Nosite kacige i izbjegavajte puno piva. Na defileu prolazimo kroz Tučepi, Podgoru, Drašnice, Igrane, Živogošće.

I na kraju od nas u nedjelju imate kavu, doručak i "sritan put"...Dođite ludo ćemo se zabavit, cijene su recesijske i za malo para imate dobar provod...

Pretpostavljamo da Makarsku nije problem pronaći, a kad uđete u sami grad, kroz kružni tok se spustite u centar i kad ugledate more ugledat ćete i nas sa desne strane. Za one koji imaju one male uređaje koji govore "skreni livo", "skreni desno" evo kordinata: 43 17.691 N  17 0.896 E.

Za dodatne informacije možete kontaktirati predsjednika kluba Sreću Vukovića mob.:098 371 793 ili na mobitel kluba 098 186 33 36

 

  

 

 

ČETVRTAK:

 

  - Prihvat gostiju (piće dobrodošlice)

 

  - Kampiranje

 

  - Muzika DJ FakYeah - Anthony

 

 

PETAK:

 

  - Prihvat gostiju (piće dobrodošlice)

 

  - Obilazak Makarske Rivijere

 

  - Muzika: Troskot, La Grage Tribute ZZ Top, DJ FakYeah - Anthony

 

 

SUBOTA:

 

  - Prihvat gostiju (piće dobrodošlice)

 

  - Zabavni program

 

  - Defile u Drvenik (fažol i piva)

 

  - Moto igre

 

  - Muzika: Obala 5, Divlje jagode...

 

 

NEDJELJA:

 

  - Doručak (kava pecivo)

 

 

 

 Želimo vam ugodan i siguran put, dobru zabavu i naravno sretan povratak.

MK Sv. Jure TEAM 

(MK Sv. Jure zadržava pravo na promijenu programa kao i redosljed izvođenje muzike i događanja.)

 

 PLAKAT PDF - Preuzimanje

 

Povratak na glavnu stranicu